Positiv & Inspirerande mötesmiljö

Här konfererar du i naturskön miljö söder om Stockholm. På Körunda skapas lyckade möten. Du väljer själv mellan våra färdiga paket eller så kontaktar vår bokning för att skräddarsy just din konferens. Det har vi stor erfarenhet av. Se galleriet »

Är du en early bird? Boka tidigt rabatt

Pennorna är vässade, batterierna är laddade och ni är redo för konferens. Boka tidigt och få 10% rabatt på konferensen. Mer till mötet med en spännande konferensaktivitet? Bli en early bird på Körunda, det lönar sig. Kontakta oss för mer information.

Aktiva möten mitt i naturen

Körunda har länge varit en mötesplats för människor. Redan hundratals år sedan ansåg man att lugn och natur gav möten en harmoni. Hos oss hittar du en modern konferensanläggning söder om Stocholm, omgiven av natur för aktiva möten med fokus på bara just er. Utanför dörren omges du av sjö och natur, bege er ut på en 9km runda runt Muskan. Inspireras av yoga i ekdalen eller prova någon av alla våra utomhus aktiviteter.

På vårt konferenshotell hittar ni ljusa fräscha konferenslokaler och ett stort utbud konferenspaket och vi har även aktuella konferenserbjudanden som du hittar i menyn. Genom att skapa en personlig och varm miljö vill vi att våra gäster ska känna sig som hemma.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en konferens hos oss och hoppas att du ska hitta allt på vår sida och har du några frågor får du gärna kontakta oss så besvarar vi dina frågor så snabbt vi kan.

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten

Körunda är medlem i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvald och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av mer än 100 utvalda mötesplatser i hela Sverige. Läs mer på www.svenskamoten.se.

Konferenshotell söder om Stockholm

Körunda konferenshotell ligger endast 30 minuter söder om Stockholm. Här hittar du allt som behövs för att skapa en konferens i avkopplande miljö omgiven av natur. Vi har totalt 51 hotellrum i en modern skandinavisk stil med totalt 102 bäddar. 10 konferenslokaler i olika storlekar för upp till 110 personer. Med allt i ett hus skapas möten med enkelhet.