Författarhelg med Tara

20 november - 22 november

Författarhelg

Under en hel helg kommer du ha chansen att hänga med det här gänget sköna författare Anna Jansson, Caroline Eriksson och Jöns Hellsing på underbara Körunda. För dig som har skrivardrömmar, vill lyfta din kreativitet eller bara vill bli inspirerad av livet som författare passar denna helg dig perfekt. Våra författare kommer att dela med sig av sina författarberättelser, du får verktyg för att utveckla ditt skrivande, en massa bra tips och lite roliga uppgifter att jobba med på plats.Så missa inte detta unika tillfälle att ta ett nytt steg i livet och våga ta tag i dina drömmar eller helt enkelt bara träffa nya kreativa människor att dela sina erfarenheter, livshistorier och såklart äta god mat tillsammans med en vinprovning.

En kreativ och spännande resa den 20-22/11 2020

Pris: 4495 kr per person i dubbelrum

Anna Jansson är sjuksköterska och uppväxt på Gotland. Hon har en sambo som är psykolog, tre vuxna barn, tre bonusbarn och tre barnbarn. Julen 98 började hon skriva parallellt med arbetet på lungkliniken. Det året mötte hon en åttioårig kvinna som blivit misshandlad av sin psykiskt sjuke son och hennes författarskap föddes ur den bestörtning kvinnans berättelse väckte.

Jöns Hellsing – debuterade med trilogi och nu i mars släpps hans sista del i Hope Island-trilogin (Händig man sökes kom först, sedan Halvvägs till himlen och nu kommer Havets drottning). Han är copywriter utöver sitt författarskap och kan trolla med ord!

Caroline Eriksson aktuell med Kom i min famn. Caroline arbetar numera heltid som författare men har en magisterexamen i socialpsykologi och jobbade tio år innan hon bestämde sig för att följa sin barndomsdröm och bli författare. Kom i min famn är första boken i en spänningsserie om Simone Boman (samtalsterapeut). Boken har tagits emot med fina recensioner.

Anmälan

    • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.