Helg med fokus på kost, maghälsa & yoga

9 september - 11 september

Denna helg är fokus på kost, maghälsa och yoga

Det här är nyheten för dig som saknat en resa som fokuserar på kost, maghälsa och tarmflora i kombination med lugn yoga, meditation och sköna skogspromenader. Under en helg på vackra Körunda Hotell utanför Stockholm lägger vi vikt och fokus på ditt inre. Hur mår din mage och varför beter den sig som den gör? Hur stärker du din tarmflora och hittar balans och harmoni i din kropp? Vilken mat ska du äta (och undvika!) för att slippa problem med magen och få en bra magbalans? Det är bara några av frågorna som Sveriges främsta expert på IBS, Sofia Antonsson svarar på under här helgen.

Tillsammans med Miriam Sundholm som under helgen leder dig i både yoga och meditationer lovar vi en helg där du kan släppa stressen och få lära din kropp och mage på ett sätt som du kanske inte tänkt på innan. Miriam ger också en introduktion till Ayurveda – den indiska vetenskapen till ett friskt liv som fokuserar mycket på hur vi kan äta för att må bra och vara i balans.

NÄR: 9-11 September 2022
VAR: Körunda Hotell & Konferens
PRIS: 4 995 kr p/p i dubbelrum (enkelrumstillägg 500 kr)
DETTA INGÅR: Del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten, alla våra ledarledda träningspass, föreläsningar och meditationer.

DET HÄR FÅR DU:

  • Kostföreläsningar
  • Kostworkshop
  • Yoga
  • Meditationer
  • Introduktion till Ayurveda

Den rofyllda omgivningen kring hotellet hjälper också till. Här kan du skogsvandra eller skogsbada i lugnet kring den närliggande sjön Muskan. Bara tio minuter från sjön ligger Körundas egen lilla sandstrand där du kan vila och koppla av mellan föreläsningar och träning. Nedanför hotellet finns också en bastuflotte för de som vill avsluta dagarna med ett bastubad och ett härligt uppfriskande dopp innan du kryper ner i de nybadade sängarna.

Din maghälsa är viktig för att du ska må bra, både fysiskt och psykiskt och det här är en helg av välmående. Tillåt dig själv att både varva ner och sakta ner. Låt stegen bli lugnare, sänk axlarna och dra djupare andetag. Fokus ligger på att ta hand om dig själv och få nya insikter om hur du vill och kan leva ett bättre och skönare liv.

Efter helgen får du också tillgång till hälsoföretaget Aumlas och Sofia Antonssons 8-veckors onlinekurs “Ät bra – Må bra” helt gratis (värde 1800 kr). Du får också Miriam Sundholms onlineprogram ”Yoga i naturen” (värde 850 kr).

Programmet innehåller 21 olika yogaklasser inspelade i vackra miljöer på Gotland. Klasserna är mellan 15-45 minuter långa och passar både nybörjare som mer erfarna yogis.

Sofia Antonsson

Sofia Antonsson är legitimerad dietist och en av Sveriges främsta expert på problemmagar och IBS (Irritable Bowel Syndrome). Hon är utbildad på Kings College i London och driver egna företaget Belly Balance som hjälper människor med magproblem och IBS. Sofia arbetar med behandlingen FODMAP och har genom åren framgångsrikt behandlat tusentals människor med magproblem i kombination med stresshantering. Hon har skrivit flera böcker, bland annat Lugn mage med grön mat: för dig med IBS och Magkänsla: Handboken för dig med orolig mage och IBS.

Miriam Sundholm

Miriam Sundholm är certifierad yogalärare och grundare av hälsoföretaget Aumla som erbjuder onlineprogram inom träning och kost. Miriam utbildade sig till yogalärare i Indien 2018 och har sedan dess hållit klasser på studios, hos företag och online. Miriam brinner för att dela med sig av yogan som ett sätt att skapa balans, god hälsa och mer energi. Under hösten 2021 lanserade hon onlineprogrammet Yoga i Naturen som består av yogaklasser inspelade i vackra miljöer på Gotland.

Anmälan

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.