Boka

Hotell

Gör en konferensförfrågan

Vi återkommer så fort vi kan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Just nu tar vi inte emot onlinebokningar.
För att boka ett bord hos oss var vänlig ring eller skicka ett mail.

Ring oss för att boka bord

08-520 390 30
info@korunda.se

Fira festernas fest med oss!

Skicka en förfrågan så återkommer vi så fort vi kan!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Hummerweekend 4–5 oktober

Hummermeny, relax & höstmys vid sjön

4 oktober - 5 oktober

Hösten är här och hummern likaså. Under vår Hummerweekend bjuder köket på en meny med hummer i fokus – eleganta serveringar och kaxiga smaker, signerat Andreas. Lägg till relax, skönt häng och en riktigt god natts sömn.

Har du några frågor?

Ring på 08-520 390 30 eller mejla oss på info@korunda.se.

I paketet ingår

Badrock & Tofflor

Entré till relaxavdelningen

4-rätters middag

Skön sömn i dubbelrum

Frukostbuffé

 

När
Lördag–söndag 4–5 oktober 2025. Incheck 15.00, utcheck 11.00.

Plats
Körunda – 35 min från Stockholm, 15 min från Nynäshamn.

Pris & bokning
Från 2 195 kr/person. (obs! 1 975 kr när du bokar online)

Meny

Amuse-bouche
Färskt ostron
med schalottenlöksvinäger, en nypa chili och havets salta kyss.
En första svep av hav och hetta.

Snacks
Råbiff på svenskt nötkött
med syrlig hummeremulsion, friterad silverlök och nyklippt krasse.
Ett möte mellan jord och hav – rå, krispig och livlig.

Lobstercake
krispigt stekt, serverad med citron- och ingefärschutney samt färsk koriander.
Sötma, syra och hetta i perfekt harmoni.

Svenska boquerones
på rostad surdeg, toppade med finskuren gräslök och brynt smör.
En nordisk hyllning till en spansk klassiker.

Skummad kantarellsoppa
på hummerfond, med krispiga jordärtskockschips och shizokrasse.
Skog möter hav i sammetslen elegans.

Halv svensk hummer
serverad med krämig saffransrisotto, frisk citroncrème och dillolja.
En rätt som doftar hav, lyx och sena sensommarkvällar.

Ostservering med havets toner
utvalda ostar med hummerinfuserad honung och kavringchips med en hint av sjögräsolja.
Sött, salt, knaprigt och oväntat – en sista smekning från havet.

Från hav till tallrik – inspiration direkt från Smögen

Tillsammans med Fiskhallen i Sorunda reste vi till Smögen för att ge oss ut på hummerfiske. Där, ute på havet, hämtade vi energi och inspiration till vår Hummerweekend – en meny skapad med dofter, smaker och känslor direkt från havets hjärta.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Anmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Fler erbjudanden