Tony Irvings dans- & Träningshelg är tillbaka!

3 juni - 5 juni

Tony Irvings Dans- & Träningshelg är tillbaka!

Vi är tillbaka! För andra sommaren intar Tony Irving och hans crew Körunda hotell för en helg fylld med dans, träning och glädje och i sommar har vi fokus på de latinska rytmerna med Salsa, Tango & Cha Cha i spetsen!

Vi umgås, inspireras, äter gott, sover gott och rör på oss – dansen står i centrum!

Alla klasser är utformade på så vis att du ej behöver en partner att dansa med, valet är helt enkelt ditt, så vi ”lär dig dansa själv, så att du kan dansa två” – om du vill! Vi börjar från grunden, inga förkunskaper krävs. Dans skall vara roligt och nivån läggs utefter deltagarna – alla kan vara med, yngre som äldre!

Tony Irving har med sig sin trogna danspartner Cecilia Ehrling Danermark och i sommar gästas vi av ingen mindre än Malin Watson och PT Magnus Hammarström. Det blir ett fartfyllt program vill vi lova!

Om Cissi

Cecilia Ehrling Danermark  har dansat sedan barnsben. Från 9-års ålder tävlade hon i tiodans. 2006 turnerade Cissi med dansgruppen Burn The Floor och har dessutom medverkat som instruktör i TV4’s succéprogram Let´s Dance i hela 11 säsonger, där hon har vunnit tävlingen hela 4 gånger.

Cissi har flera års erfarenheter av dansundervisning i alla former; alltifrån socialt, till träningsform, till tävlingsdags och till stora event med uppvisningar. Cissi har varit Tony Irvings danspartner på diverse tillställningar i tio års tid och bjuder nu på deras bästa klasser tillsammans.

Om Malin

Malin Watson, tävlingsdansare, träningscoach och danslärare, även hon känd från Let’s Dance har framgångsrikt lanserat ett träningskoncept där hon och hennes make reser runt och får svenskarna att röra på sig, således bjuder Malin givetvis på härliga dansworkouts fulla med energi.

Malin är en riktig glädjespridare och hon kommer att lära er att ha kul med dansen samtidigt som ni bränner en massa kalorier och svettas rejält!

Om Magnus

Magnus Hammarström är personlig tränare, kostrådgivare, massör och hälsopedagog. Hela hans liv har präglats av fysisk aktivitet, allt från hockey till triathlon och brottning. Magnus motto är “träna hårt, ät hårt och VILA HÅRT”, allt handlar om balans, börja i rätt ände och gör rätt för en hållbar utveckling. Dans och träning hänger ihop p många sätt, detta kommer Magnus att lära dig under helgen. Han bjuder på mångsidig uppvärmning innan dansklasserna, inspirerande snack samt erbjuder privatlektioner på plats, till er som vill kika närmre på er träningsteknik.

 Om Rosenserien

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Basen i våra produkter är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

Tony Irving & Sweden Eco

Tony Irwing är ”pappa” till Rosenseriens manliga produkter, Sweden Eco, där filosofin

är 100% naturligt, ekologiskt och veganskt.

Under Dans- & träningshelgen bjuder Rosenserien/Sweden Eco på Goodie bags innehållandes full size produkter till samtliga deltagare när de checkar in samt erbjuder kostnadsfria prova-på behandlingar för ansiktet. Två terapeuter finns med oss hela helgen, så det finns gott om tid för dig att hinna med en behandling, du kan boka tid när du väl är på plats

Vad ingår i paketet?

  • Logi i dubbelrum fredag-söndag inkl. frukostbuffé
  • 2-rätters på fredagen och en 3-rätters middag på lördagen exkl. dryck
  • Lunch på lördag samt söndag
  • Entré till relaxavdelning med lån av badrock. I relaxen finns bubbelpool, varmbastu, ångbastu & is dusch
  • Samtliga dans- & träningsklasser, föreläsningar & gruppklass med PT
  • Goodie bag från Rosenserien/Sweden Eco (värde 500kr)
  • Rosenseriens prova-på behandling för ansiktet (ca 25 min, tidsbokning sker från incheckning fredag)

Pris: 4 995 kr i dubbelrum, enkelrumstillägg 500 kr.

Arrangör www.livescen.com

Programmet- tryck på länken nedan.

TonyIrving-program+medverkande-2022 (003)

Om Tony Irwing

Folkkära Tony Irving, en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa fredagsunderhållning – Let’s Dance.

Dansen är och har varit en stor del av Tonys Irwings liv. Tony Irwing har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om.
En av Tonys Irwings stora passioner är också att främja dans i samhället, så han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Under helgen håller Tony Irwing i dansklasser, tillsammans med sin danspartner Cecilia Ehrling Danermark. När Tony Irwing utbildar blandar han seriositet och humor om vartannat. Det är lättsamt & underhållande!

Utöver dansklasserna, får ni möjlighet att lyssna till Tony Irwings inspirationsföreläsning: Lyckan – att våga vara dig själv!

Tony Irwings resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkogosse som gifte sig med en kvinna och ogillade sig själv till… ja det får ni komma och uppleva själva! Föreläsningen handlar om förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv.

Tony Iwings bok Life, Love and Passion kom ut 2015 och berättelserna i boken blev sedan grunden till Tony Irwings sommarprat i P1, 2019.

Boken kommer att finnas till försäljning och givetvis får du den signerad.

 

 

 

 

 

Anmälan

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.