Kickoff & teambuildingFöretagsaktiviteter

En spännande aktivitet kan göra skillnaden på en konferens – en företagsaktivitet med skratt sätter stämning och bygger en positiv aura. Oavsett antal deltagare och längd på er konferens rekommenderar vi att ni planerar en konferensaktivitet. Nedan har ni ett axplock av olika förslag på fartfyllda, roliga och tävlingsinriktade aktiviteter. Rådfråga oss gärna om aktiviteter i samband med din bokning. En del är kostnadsfria men flertalet kan behöva både utrustning och personal som ska planeras in. Våra partners har lång erfarenhet av att skapa företagsaktiviteter som gör ert möte roligare.


Konferensaktiviteter – Stärk relationer och utveckla företaget

Företagets styrka ligger i samspelet mellan kollegor. Hur man än vrider och vänder på det – ju hälsosammare relationerna inom företagets väggar är, desto större är möjligheterna att produktionen håller en hög nivå. Konferenser, och specifikt konferensaktiviteter, bör ses som en grundläggande och återkommande del av att fortsätta stärka relationerna bland ditt företags anställda.

Hur väljer du en konferensaktivitet som passar just ditt företag? Det är en utmärkt fråga, man bör tänka på vilken typ av relation man vill stärka. Är det en hierarkisk relation som behövs stärkas eller relationen mellan chef och arbetare? Har ni nyligen omstrukturerat och anställt flertalet nya så kanske det behövs fokuseras på att bygga relation mellan de nya och gamla anställda. Här passar teambuildande konferensaktiviteter som bäst, speciellt där många skratt ingår.

På Körunda hittar du ett stort utbud av konferensaktiviteter. Vi tar hjälp av flertalet partners som har mångårig erfarenhet av att skapa aktiviteter både med oss och andra. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din konferensaktivitet rekommenderar vi att du konsulterar med oss innan.

Tänk även på att en hel del aktiviteter kräver planering och därför inte kan bokas på plats.

Yogadäck vid sjön Muskan
Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf