Restaurangen under kvällen är kärlek till mat och dryck. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över. självklart satsar vi på närproducerat och ekologist så långt det går. Här ser du menyerna som vi serverar på Körunda just nu. Tänk på att komma tillbaka ofta då säsong betonar innehållet. Smaklig spis! 

Måndag & Torsdag

Pumpacarpaccio med olivtapenade, ruccola, parmesan och rostade hasselnötter

Ugnstekt kalvinnanlår med vårprimörer

Chokladbrulée med flädersorbet

Tisdag & Fredag

Honungsgratinerad getost med ruccolasallad och rostade valnötter

Halstrad rödingfilé med ljummen potatissallad

Citronmarängpaj på Körundavis

Onsdag & Lördag

Vit sparris med ramslöksmajonnäs, rökta brödsmulor och picklad schalottenlök

Körvelkryddad Bjärekyckling med ångad spetskål. libstickeolja och pepparrotskräm * serveras med färskpotatis

Gräddfilspannacotta med pocherad rabarber och mandelkaka

 

Har du frågor angående laktos, gluten, annan kost, allergi eller intolerans? Kontakta oss så ser vi till att ordna med alternativ. Vi har oftast glutenfritt och laktosfritt på hotellet men uppmanar till att kontakta oss innan, så våra kockar hinner planera och laga något riktigt gott. Vi vill ju att alla ska njuta av maten på Körunda.

Varmt välkommen in i restaurangen!