Restaurangen under kvällen är kärlek till mat och dryck. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över. självklart satsar vi på närproducerat och ekologist så långt det går. Här ser du menyerna som vi serverar på Körunda just nu. Tänk på att komma tillbaka ofta då säsong betonar innehållet. Smaklig spis!

Kvällsmeny med start vecka 32

Måndag & Torsdag

Sotad lax med krondillscréme, gurka, äpple och skummad kräftsås
Majskycklingbröst från Bjärred med Karl-Johan svamp, rostad morot och dragonsky
Fläderparfait med inkokt rabarber, havresmul och jordgubbar

Tisdag & Fredag

Blomkålspuré med 63,8 gradigt ägg, krispigt rågbröd, krassolja och rostad blomkål
Stekt rödingfilé med spritärter, rädisor, sparris, mynta och smörsås
Cappuccino créme brûlée med färska bär

Onsdag & Lördag

Bakade svenska betor, riven peccorini, krispig grissida och brynt smörmajonnäs
Lågtemperatur stekt kalvinnanlår med semibakade tomater, gremolata, kalvsky och krispig gnocchi.
Chokladpastej med gräddfilsglass färska bär och halloncoli

Har du frågor angående laktos, gluten, annan kost, allergi eller intolerans? Kontakta oss så ser vi till att ordna med alternativ. Vi har oftast glutenfritt och laktosfritt på hotellet men uppmanar till att kontakta oss innan, så våra kockar hinner planera och laga något riktigt gott. Vi vill ju att alla ska njuta av maten på Körunda.

Varmt välkommen in i restaurangen!