Restaurangen under kvällen är kärlek till mat och dryck. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över. självklart satsar vi på närproducerat och ekologist så långt det går. Här ser du menyerna som vi serverar på Körunda just nu. Tänk på att komma tillbaka ofta då säsong betonar innehållet. Smaklig spis! 

Måndag och torsdag

Pocherat ägg med blomkålspuré, rostad blomkål och tryffelolja

***

Stekt kyckling från Bjäred serveras med rostad gul morot, stekt svartkål, saffrans majonnäs samt kycklingsky.

***

Blåbärsmousse med citronmadeleine och vit chokladganache

 

Tisdag och fredag

Färsk buffelmozzarella med picklad rödlök, rostade hasselnötter och rucola

***

Bakad torskrygg med palsternackspuré & rostad palsternacka serveras med dillolja, kapris och brynt smör

***

Chokladnamelaka med banan och passionfruktskräm samt muscovadoströssel

 

Onsdag och lördag

Brandade på rimmad torsk med friterad grönkål och sesamvinegrette

***

Boeuf Bourguignon på högrev med rökt fläsk och kapris serveras med potatispure och picklad lök

***

Pavlova med timjanmarinerad citrussallad och färskostmousse

Har du frågor angående laktos, gluten, annan kost, allergi eller intolerans? Kontakta oss så ser vi till att ordna med alternativ. Vi har oftast glutenfritt och laktosfritt på hotellet men uppmanar till att kontakta oss innan, så våra kockar hinner planera och laga något riktigt gott. Vi vill ju att alla ska njuta av maten på Körunda.

Varmt välkommen in i restaurangen!