Restaurangen under kvällen är kärlek till mat och dryck. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över. självklart satsar vi på närproducerat och ekologist så långt det går. Här ser du menyerna som vi serverar på Körunda just nu. Tänk på att komma tillbaka ofta då säsong betonar innehållet. Smaklig spis!

Menyn gäller från v 40
Måndag & TORSDAg

Fransk löktarte med krasse

Stekt ankbröst med ratatouille, confiterad potatis samt salvia och anksky

Äpple och kanelkaka med kardemummaglass

Tisdag & FREDAG

Grillad auberginepuré med skogsvamp & rökt getost, krutonger & krasse

Bakad torsk med spenat – & persiljenatotto, syrad rödlök, hyvlade rädisor & forellrom

Semifreddo med lavendel & honung samt citrontimjanmarinerad mirabellplommon

ONSDAG & lördag

Grönkålssoppa med pocherat ägg och dragonolja

Långtids bräserad bog med rostad svartrot, potatispuré och rödvinssky

Creme brulée med mynta maräng

Har du frågor angående laktos, gluten, annan kost, allergi eller intolerans? Kontakta oss så ser vi till att ordna med alternativ. Vi har oftast glutenfritt och laktosfritt på hotellet men uppmanar till att kontakta oss innan, så våra kockar hinner planera och laga något riktigt gott. Vi vill ju att alla ska njuta av maten på Körunda.

Varmt välkommen in i restaurangen!