Veckans lunch
Välkommen att äta vår härliga lunchbuffé på Körunda! Lunch serveras i hotellets restaurang mellan 11.30-13.30.
Vänligen ring 08-520 390 30 för att boka bord eller för frågor.
Lunch Vecka 8
(med reservation för ändringar)
Måndag
Broccolisoppa
Ugnsbakad kycklinglårfilé med mangochuneycreme
Ugnsbakad sejrygg med tomater, lök och citronolja
Rostad palsternacka
Råstekt och marinerad zucchini
TISDAG
Blomkålssoppa
Pasta med het nötfärs, paprika och purjolök
Ångad torskfilé med gräslökssmörgås serveras med kokt potatis
Ljummen quinoasallad
Rostade morötter
Onsdag
Paprikasoppa
Chili på mörkokt högrev med tomatsalsa, gräddfil serveras med ris
Fisk & skaldjursgryta med fänkål, krondill, vitvin, grädde och kräftstjärtar
Råstekt broccoli
Torsdag
Palsternacksoppa
Nassi Goreng med stekt ägg
Ugnsbakad sejfilé ed kräftsås och kokt potatis
Råstekta bönor
Fredag
Morotssoppa med chili och kokos
Fläsksauté med lök, dijonsenap och grädde serveras med ris
Panerad stekt torskfilé med rom/citronsås och kokt potatis
Vitlöksstekt svamp
Rostad zucchini med fetaost
Har du frågor angående laktos, gluten, annan kost, allergi eller intolerans? Kontakta oss så ser vi till att ordna med alternativ. Vi har oftast glutenfritt och laktosfritt på hotellet men uppmanar till att kontakta oss innan, så våra kockar hinner planera och laga något riktigt gott. Vi vill ju att alla ska njuta av maten på Körunda.
Övrigt
Påskbuffé (20/4) – 395kr per person.
Midsommarbuffé (22/6) – 325kr per person.